Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
  October 2017
Reservations for Zeiss LSM 710 Confocal Microscope

November 2017
SunMonTueWedThuFriSat
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 
(Week 39)
      Add New New Event
COOMBES  Duration: 180min. 4-7:00pm>Coombes
 02        Add New New Event
Single Muscle Fiber Imaging  Duration: 60min. 1:30-2:30pm>Bagley
 03        Add New New Event
imaging  Duration: 180min. 11-2:00pm>Corpuz
 04        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 60min. 8-9:00am>Galli
Imaging  Duration: 180min. 2-5:00pm>Rodriguez
 05        Add New New Event
imaging  Duration: 30min. 9-9:30am>Corpuz
Brown  Duration: 180min. 2-5:00pm>Brown
Imaging  Duration: 120min. 5-7:00pm>Rodriguez
Microscope use  Duration: 180min. 7-10:00pm>Elizarraras
Imaging (Utr + short incubation)  Duration: 120min. 10-12:00pm>Goodfellow
 06        Add New New Event
Chris Black  Duration: 30min. 3-3:30pm>Black
 07        Add New New Event
 08 
(Week 40)
      Add New New Event
 09        Add New New Event
Service  Duration: 60min. 10:30-11:30am>Admin
 10        Add New New Event
BIOL 526  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Admin
Carlos  Duration: 150min. 5-7:30pm>Carlos
 11        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 120min. 8-10:00am>Galli
Experiment  Duration: 240min. 10-2:00pm>Admin
Experiment  Duration: 90min. 3:30-5:00pm>Brown
Carlos  Duration: 150min. 5-7:30pm>Carlos
=D  Duration: 120min. 9-11:00pm>Yang
 12        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 120min. 8-10:00am>Galli
Brown  Duration: 120min. 4-6:00pm>Brown
 13        Add New New Event
Fred mem  Duration: 120min. 10-12:00pm>Santana
microscope use  Duration: 180min. 12-3:00pm>Elizarraras
 14        Add New New Event
Devan  Duration: 180min. 1-4:00pm>Shah
 15 
(Week 41)
      Add New New Event
 16        Add New New Event
Training  Duration: 240min. 10-2:00pm>Ramirez
Devan  Duration: 60min. 4-5:00pm>Shah
=D  Duration: 120min. 9-11:00pm>Yang
 17        Add New New Event
Imaging.  Duration: 120min. 2-4:00pm>Clendenny
Imaging  Duration: 60min. 7:30-8:30pm>Rodriguez
 18        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 120min. 8-10:00am>Galli
Training  Duration: 240min. 10-2:00pm>Lanns
Brown  Duration: 180min. 4-7:00pm>Brown
 19        Add New New Event
Brown  Duration: 120min. 3-5:00pm>Brown
Imaging  Duration: 30min. 7:30-8:00pm>Rodriguez
Myosin-X + Short incubation  Duration: 120min. 10-12:00pm>Goodfellow
 20        Add New New Event
Second Training  Duration: 60min. 8-9:00am>Ramirez
Microscope use  Duration: 180min. 9-12:00pm>Elizarraras
Chris Black  Duration: 90min. 12:30-2:00pm>Black
 21        Add New New Event
Devan  Duration: 180min. 1-4:00pm>Shah
 22 
(Week 42)
      Add New New Event
=d  Duration: 180min. 9-12:00pm>Yang
 23        Add New New Event
Training  Duration: 120min. 10:30-12:30pm>Swinson
Imaging  Duration: 120min. 6:30-8:30pm>Rodriguez
Live-Imaging (Utr261)  Duration: 120min. 10-12:00pm>Goodfellow
 24        Add New New Event
=D  Duration: 60min. 8-9:00am>Yang
Devan  Duration: 180min. 10-1:00pm>Shah
imaging  Duration: 120min. 1-3:00pm>Corpuz
Imaging  Duration: 180min. 7-10:00pm>Rodriguez
 25        Add New New Event
hopp  Duration: 180min. 7-10:00am>Hopp
Training  Duration: 150min. 10:10-12:40pm>Kinney
 26        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 120min. 9-11:00am>Galli
Service  Duration: 180min. 2-5:00pm>Admin
 27        Add New New Event
hopp  Duration: 180min. 9-12:00pm>Hopp
Brown  Duration: 120min. 12-2:00pm>Brown
Live-imaging  Duration: 180min. 9-12:00pm>Goodfellow
 28        Add New New Event
Fred - ABC  Duration: 180min. 12-3:00pm>Santana
 29 
(Week 43)
      Add New New Event
 30        Add New New Event
 31        Add New New Event
Service  Duration: 60min. 11-12:00pm>Admin
Carlos  Duration: 120min. 4-6:00pm>Carlos
       
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2017 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.