Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
July 2017
SunMonTueWedThuFriSat
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
  August 2017
Reservations for Zeiss LSM 710 Confocal Microscope

September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   
 01        Add New New Event
Microscope use  Duration: 180min. 9-12:00pm>Elizarraras
imaging  Duration: 120min. 2-4:00pm>Corpuz
JuanC  Duration: 180min. 4-7:00pm>Velazquez
 02        Add New New Event
Imaging  Duration: 150min. 9:30-12:00pm>Clendenny
Lisa Galli x86904  Duration: 180min. 3-6:00pm>Galli
Imaging  Duration: 120min. 6-8:00pm>Rodriguez
James  Duration: 90min. 8-9:30pm>Gerh
 03        Add New New Event
Imaging (Sam)  Duration: 60min. 8:30-9:30am>Goodfellow
imaging  Duration: 180min. 2-5:00pm>Ortega
James  Duration: 120min. 5-7:00pm>Gerh
 04        Add New New Event
microscope use  Duration: 180min. 9-12:00pm>Elizarraras
WNT cHeck  Duration: 60min. 1-2:00pm>Santana
 05        Add New New Event
Meissner  Duration: 120min. 9-11:00am>Meissner
Devan  Duration: 120min. 1-3:00pm>Shah
xc83  Duration: 120min. 4-6:00pm>Jimenez
 06 
(Week 31)
      Add New New Event
Devan  Duration: 150min. 1:30-4:00pm>Shah
meissner  Duration: 120min. 4-6:00pm>Meissner
MT  Duration: 120min. 6-8:00pm>Jimenez
 07        Add New New Event
Service  Duration: 30min. 12:30-1:00pm>Admin
James  Duration: 120min. 4-6:00pm>Gerh
 08        Add New New Event
microscope use  Duration: 180min. 9-12:00pm>Elizarraras
Wnt Wls  Duration: 180min. 12:30-3:30pm>Santana
Corpuz  Duration: 120min. 6-8:00pm>Corpuz
 09        Add New New Event
exp  Duration: 90min. 1-2:30pm>Velazquez
jk-2  Duration: 120min. 7-9:00pm>Jimenez
 10        Add New New Event
jk  Duration: 90min. 4:30-6:00pm>Jimenez
Imaging  Duration: 120min. 6-8:00pm>Rodriguez
 11        Add New New Event
microscope use  Duration: 180min. 9-12:00pm>Elizarraras
exp  Duration: 180min. 12-3:00pm>Velazquez
JRamirez  Duration: 90min. 3:30-5:00pm>Ramirez
jk-2  Duration: 120min. 6-8:00pm>Jimenez
 12        Add New New Event
Imaging (Sam)  Duration: 180min. 9-12:00pm>Goodfellow
 13 
(Week 32)
      Add New New Event
 14        Add New New Event
Service  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Admin
Devan  Duration: 180min. 2-5:00pm>Shah
 15        Add New New Event
microscope use  Duration: 180min. 9-12:00pm>Elizarraras
TimeLapse (Fred)  Duration: 180min. 12:30-3:30pm>Santana
Devan  Duration: 150min. 4:30-7:00pm>Shah
 16        Add New New Event
Exp  Duration: 30min. 12-12:30pm>Velazquez
 17        Add New New Event
Imaging  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Clendenny
Lisa Galli x86904  Duration: 180min. 1:30-4:30pm>Galli
MT  Duration: 30min. 7-7:30pm>Jimenez
 18        Add New New Event
Meissner  Duration: 120min. 5-7:00pm>Meissner
MT  Duration: 180min. 7-10:00pm>Jimenez
 19        Add New New Event
 20 
(Week 33)
      Add New New Event
Imaging (Sam)  Duration: 300min. 10:50-3:50pm>Goodfellow
 21        Add New New Event
Devan  Duration: 120min. 4:15-6:15pm>Shah
 22        Add New New Event
mKATE2 Test  Duration: 120min. 3-5:00pm>Goodfellow
 23        Add New New Event
Jk  Duration: 120min. 2-4:00pm>Jimenez
 24        Add New New Event
Fertilization [TY0119 x (XC89 x XC38]  Duration: 180min. 8-11:00am>Corpuz
Imaging  Duration: 120min. 4:30-6:30pm>Rodriguez
 25        Add New New Event
Microscope use  Duration: 180min. 9-12:00pm>Elizarraras
Chris Black  Duration: 120min. 12:30-2:30pm>Black
Chantilly Apollon  Duration: 90min. 3-4:30pm>Apollon
 26        Add New New Event
Fred Live Imaging  Duration: 180min. 1-4:00pm>Santana
 27 
(Week 34)
      Add New New Event
Imaging  Duration: 120min. 2-4:00pm>Rodriguez
 28        Add New New Event
imaging  Duration: 180min. 5-8:00pm>Corpuz
 29        Add New New Event
microscope use  Duration: 180min. 8-11:00am>Elizarraras
Imaging  Duration: 180min. 5-8:00pm>Rodriguez
 30        Add New New Event
hopp  Duration: 30min. 9-9:30am>Hopp
Devan  Duration: 150min. 1:30-4:00pm>Shah
james  Duration: 30min. 5-5:30pm>Gerh
imaging  Duration: 180min. 7-10:00pm>Clendenny
 31        Add New New Event
=D  Duration: 90min. 9-10:30am>Yang
Devan  Duration: 180min. 11-2:00pm>Shah
Experiment  Duration: 60min. 3:30-4:30pm>Yang
HmmMyoX/Utr261  Duration: 180min. 8:30-11:30pm>Goodfellow
   
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2017 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.