Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
July 2017
SunMonTueWedThuFriSat
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
  August 2017
Reservations for Nikon Eclipse 80i

September 2017
SunMonTueWedThuFriSat
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   
 01        Add New New Event
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
 04        Add New New Event
Ray/Zurdo/Newaz  Duration: 240min. 1-5:00pm>Ray
 05        Add New New Event
 06 
(Week 31)
      Add New New Event
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
Newaz Lab  Duration: 240min. 1-5:00pm>Zurdo
Ray/Newaz  Duration: 120min. 5-7:00pm>Ray
 09        Add New New Event
Devan  Duration: 60min. 1-2:00pm>Shah
Devan  Duration: 60min. 3:15-4:15pm>Shah
 10        Add New New Event
Image J and Cell Counting  Duration: 180min. 2-5:00pm>Downing
 11        Add New New Event
Image J and Cell Count Training  Duration: 180min. 1-4:00pm>Downing
 12        Add New New Event
 13 
(Week 32)
      Add New New Event
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
Ray/Zurdo/Newaz  Duration: 240min. 1-5:00pm>Ray
 16        Add New New Event
 17        Add New New Event
Imaging  Duration: 120min. 4-6:00pm>Downing
 18        Add New New Event
 19        Add New New Event
 20 
(Week 33)
      Add New New Event
 21        Add New New Event
Ray/Zurdo/Newaz  Duration: 240min. 12:45-4:45pm>Ray
Ray/Zurdo/Newaz  Duration: 120min. 4:50-6:50pm>Ray
 22        Add New New Event
Ray/Zurdo/Newaz  Duration: 180min. 12:30-3:30pm>Ray
Ray/Zurdo/Newaz  Duration: 60min. 3:50-4:50pm>Ray
 23        Add New New Event
Newaz Group  Duration: 240min. 1-5:00pm>Zurdo
Newaz group  Duration: 120min. 5-7:00pm>Zurdo
 24        Add New New Event
Imaging  Duration: 150min. 12:30-3:00pm>Downing
Imaging  Duration: 60min. 3:15-4:15pm>Downing
 25        Add New New Event
Connor  Duration: 60min. 11:30-12:30pm>Ponce
Newaz Group  Duration: 180min. 1-4:00pm>Zurdo
 26        Add New New Event
 27 
(Week 34)
      Add New New Event
 28        Add New New Event
 29        Add New New Event
 30        Add New New Event
Tierra  Duration: 60min. 11-12:00pm>Groff
 31        Add New New Event
   
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2017 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.