Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
April 2018
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
  May 2018
Reservations for Zeiss LSM 710 Confocal Microscope

June 2018
SunMonTueWedThuFriSat
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
   
 01        Add New New Event
Cadiz-Rivera  Duration: 120min. 10-12:00pm>Cadiz-Rivera
Christopher Black  Duration: 150min. 12-2:30pm>Black
hh4 calcium and daf labeling  Duration: 30min. 2:30-3:00pm>Martin
Brown  Duration: 120min. 4-6:00pm>Brown
 02        Add New New Event
Devan  Duration: 180min. 10-1:00pm>Shah
Edington  Duration: 30min. 3-3:30pm>Edington
Lisa Galli x86904  Duration: 150min. 4-6:30pm>Galli
 03        Add New New Event
Cadiz-Rivera  Duration: 120min. 9-11:00am>Cadiz-Rivera
Christopher Black  Duration: 120min. 11-1:00pm>Black
brown  Duration: 180min. 1-4:00pm>Brown
Cadiz-Rivera  Duration: 30min. 4-4:30pm>Cadiz-Rivera
Hopp  Duration: 150min. 5-7:30pm>Hopp
 04        Add New New Event
Service  Duration: 60min. 9-10:00am>Admin
Moe-gfp  Duration: 120min. 12:30-2:30pm>Ramirez
 05        Add New New Event
 06 
(Week 18)
      Add New New Event
 07        Add New New Event
james  Duration: 60min. 9-10:00am>Gerh
Castro  Duration: 90min. 10-11:30am>Castro
Christopher J Black  Duration: 120min. 12:30-2:30pm>Black
 08        Add New New Event
Single Muscle Fiber Imaging  Duration: 120min. 9-11:00am>Bagley
Christopher J Black  Duration: 150min. 12-2:30pm>Black
 09        Add New New Event
Brown  Duration: 60min. 3-4:00pm>Brown
Lisa Galli x86904  Duration: 60min. 4-5:00pm>Galli
DAF + Ca imaging  Duration: 60min. 7-8:00pm>Martin
 10        Add New New Event
Cadiz-Rivera  Duration: 180min. 12-3:00pm>Cadiz-Rivera
desinee  Duration: 120min. 3-5:00pm>Lanns
Carlos  Duration: 90min. 5-6:30pm>Carlos
 11        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 120min. 8-10:00am>Galli
JRamirez  Duration: 90min. 10-11:30am>Ramirez
daf qr4 imaging  Duration: 60min. 3-4:00pm>Martin
Cadiz-Rivera  Duration: 30min. 4:30-5:00pm>Cadiz-Rivera
 12        Add New New Event
 13 
(Week 19)
      Add New New Event
Lname effects on HH10  Duration: 120min. 4-6:00pm>Martin
 14        Add New New Event
Nia  Duration: 120min. 7-9:00am>Konova
Cadiz-Rivera  Duration: 120min. 10-12:00pm>Cadiz-Rivera
JRamirez  Duration: 150min. 12-2:30pm>Ramirez
imaging  Duration: 120min. 8-10:00pm>Corpuz
 15        Add New New Event
LNAME treatment of chick embryos  Duration: 120min. 11-1:00pm>Martin
Brown  Duration: 180min. 1-4:00pm>Brown
Carlos  Duration: 90min. 5-6:30pm>Carlos
 16        Add New New Event
JRamirez  Duration: 60min. 9-10:00am>Ramirez
Experiment  Duration: 60min. 11:30-12:30pm>Ramirez
Experiment  Duration: 60min. 1:30-2:30pm>Ramirez
Imaging  Duration: 180min. 7-10:00pm>Corpuz
 17        Add New New Event
Cadiz-Rivera  Duration: 30min. 8:30-9:00am>Cadiz-Rivera
Lisa Galli x86904  Duration: 150min. 10:30-1:00pm>Galli
Experiment  Duration: 30min. 3-3:30pm>Martin
Cell  Duration: 180min. 4-7:00pm>Santana
 18        Add New New Event
Edington  Duration: 180min. 1:30-4:30pm>Edington
 19        Add New New Event
 20 
(Week 20)
      Add New New Event
 21        Add New New Event
Christopher J Black  Duration: 60min. 11:30-12:30pm>Black
 22        Add New New Event
Imaging  Duration: 90min. 10-11:30am>Coombes
Lisa Galli x86904  Duration: 180min. 1-4:00pm>Galli
Edington  Duration: 180min. 4-7:00pm>Edington
 23        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 90min. 8-9:30am>Galli
imaging  Duration: 180min. 1:30-4:30pm>Ortega
 24        Add New New Event
Cadiz-Rivera  Duration: 150min. 9:30-12:00pm>Cadiz-Rivera
JRamirez  Duration: 120min. 12-2:00pm>Ramirez
imaging  Duration: 60min. 2-3:00pm>Ortega
Imaging  Duration: 120min. 4-6:00pm>Coombes
 25        Add New New Event
JRamirez  Duration: 30min. 8:30-9:00am>Ramirez
Imaging  Duration: 180min. 9-12:00pm>Coombes
 26        Add New New Event
 27 
(Week 21)
      Add New New Event
 28        Add New New Event
Christopher J Black  Duration: 120min. 12-2:00pm>Black
Imaging  Duration: 180min. 2:15-5:15pm>Ortega
 29        Add New New Event
Imaging  Duration: 180min. 9-12:00pm>Coombes
Christopher J Black  Duration: 120min. 12-2:00pm>Black
Edington  Duration: 180min. 2-5:00pm>Edington
 30        Add New New Event
Edington  Duration: 180min. 12-3:00pm>Edington
Imaging  Duration: 180min. 3-6:00pm>Ortega
 31        Add New New Event
Lisa Galli x86904  Duration: 120min. 8-10:00am>Galli
Training  Duration: 240min. 10-2:00pm>Admin
Edington  Duration: 180min. 2-5:00pm>Edington
   
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.