Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
July 2018
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
  August 2018
Reservations for Zeiss Cell Observer SD

September 2018
SunMonTueWedThuFriSat
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
     
 01        Add New New Event
Training  Duration: 240min. 10-2:00pm>De
 02        Add New New Event
Training  Duration: 180min. 1-4:00pm>Morin
ronisha  Duration: 120min. 4-6:00pm>Vazir
 03        Add New New Event
 04        Add New New Event
 05 
(Week 31)
      Add New New Event
 06        Add New New Event
 07        Add New New Event
Training  Duration: 120min. 10:15-12:15pm>Martin
Edington  Duration: 180min. 2-5:00pm>Edington
 08        Add New New Event
Training  Duration: 360min. 10-4:00pm>Martin
 09        Add New New Event
ronisha  Duration: 60min. 3:30-4:30pm>Vazir
Spindle Rotation Stock  Duration: 90min. 5:30-7:00pm>Yancey
imaging  Duration: 60min. 8:30-9:30pm>Martin
 10        Add New New Event
spindle imaging  Duration: 180min. 10-1:00pm>Yancey
Experiment  Duration: 60min. 7-8:00pm>Bolivar-McPeek
 11        Add New New Event
 12 
(Week 32)
      Add New New Event
 13        Add New New Event
 14        Add New New Event
imaging  Duration: 60min. 10-11:00am>Martin
Edington  Duration: 240min. 12-4:00pm>Edington
 15        Add New New Event
 16        Add New New Event
 17        Add New New Event
 18        Add New New Event
 19 
(Week 33)
      Add New New Event
 20        Add New New Event
Spider  Duration: 240min. 1-5:00pm>Bolivar-McPeek
 21        Add New New Event
Spider  Duration: 240min. 1-5:00pm>Bolivar-McPeek
 22        Add New New Event
ronisha  Duration: 240min. 1:30-5:30pm>Vazir
 23        Add New New Event
ronisha  Duration: 240min. 1:30-5:30pm>Vazir
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
 26 
(Week 34)
      Add New New Event
 27        Add New New Event
 28        Add New New Event
Asterless Stock 1  Duration: 120min. 11-1:00pm>Yancey
Spider /Spindle Stock  Duration: 240min. 3:30-7:30pm>Bolivar-McPeek
 29        Add New New Event
Service  Duration: 300min. 10-3:00pm>Admin
 30        Add New New Event
Experiment  Duration: 180min. 10-1:00pm>Admin
Spider Stock/Spindle  Duration: 240min. 3:30-7:30pm>Bolivar-McPeek
 31        Add New New Event
Asterless Stock 2  Duration: 180min. 11-2:00pm>Yancey
 
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.